Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

160 joves assisteixen a les jornades joves-empreses ODISSEU

160 joves assisteixen a les jornades joves-empreses ODISSEU .

Durant la tardor de 2013 s'han organitzat 6 jornades ODISSEU per tal de fomentar el contacte entre els joves i les empreses del medi rural. L'objectiu de les sessions, les quals han tingut lloc en diferents comarques rurals, ha estat millorar el coneixement dels joves vers el teixit empresarial de les comarques rurals, posar en contacte als joves amb els empresaris rurals, i oferir eines i oportunitats de col·laboració entre els joves i les empreses rurals.

Les activitats, impulsades conjuntament pels Grups d'Acció Local participants,  l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya i altres agents relacionats, s'han organitzat en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Les sessions estaven dirigides a joves de fins a 35 anys, estudiants i aturats de les comarques rurals. En total les jornades han comptat amb l'assistència de 160 participants i s'han pogut conèixer 15 experiències empresarials de la mà dels seus impulsors.