Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

1a edició dels "Premis Ruralapps"

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), en col·laboració amb Barcelona Digital Centre Tecnològic, impulsa la 1ª edició dels Premis Ruralapps.
Uns premis que tenen com a objectiu premiar a les empreses o persones que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional que aporti una clara millora del sector agrari, alimentari o rural. 

Amb aquest reconeixement, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb la col·laboració de Barcelona Digital Centre Tecnològic, vol promoure la innovació tecnològica en aquest sector i apropar-lo a la ciutadania.  

Ruralapps estableix dues modalitats de premis:

  • Ruralapps-CIUTADÀ, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als ciutadans i que facilitin l'accés a la informació, en l'àmbit agrari, alimentari i/o rural, dotada amb 3.000,00 €.
  • Ruralapps-PROFESSIONAL DEL SECTOR, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, l'eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant a nivell d'empresa com de persona, abastant des del procés de producció del producte fins la seva comercialització, dotada amb 3.000,00 €.

Les candidatures es poden presentar fins el 15 d'octubre de 2014.

Consulta la web www.ruralapps.cat