Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

4,6 M€ pels Plans de Foment Territorial del Turisme 2018

4,6 M€ pels Plans de Foment Territorial del Turisme 2018.

Es publica la convocatòria per a la concessió de subvencions als ens locals per al desenvolupament de "Plans de Foment Territorial del Turisme". L'objectiu és afavorir un model turístic competitiu, sostenible i de qualitat basat en l'equilibri territorial, l'oferta diversificada, la desestacionalització i la innovació.

En concret, els fons reservats pel Govern serviran per: crear, rehabilitar i millorar infraestructures turístiques; recuperar o crear itineraris turístics; reconstruir senyalització turística existent o crear-ne de nova; adequar i millorar espais turístics; donar suport a la promoció d’iniciatives turístiques; i crear productes turístics innovadors que generin un model turístic competitiu, sostenible i de qualitat, entre d’altres. El projectes que rebin la subvenció en aquesta convocatòria s’hauran d’executar en els propers tres anys.

Amb motiu de la declaració del 2018 com a "Any Europeu del Patrimoni Cultural" pel Parlament Europeu i com a "Any del Turisme Cultural a Catalunya" per part del Departament d’Empresa i Coneixement, en la convocatòria d’enguany es tindrà una consideració especial per aquelles propostes que contemplin ingredients culturals.

Des de 2014 –any en què es van posar en marxa els plans de foment territorial- i fins el 2017, el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Turisme, haurà subvencionat 73 projectes amb un import total de prop de 23 milions d’euros.

Bases reguladores 

FONT: Departament d'Empresa i Coneixement