Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

ARA presentarà en unes jornades els resultats del projecte HUELLA ECORURAL

La Asociación para el Desarrollo Rural de Andalucía (ARA) presentarà els resultats del projecte HUELLA ECORURAL el proper 17 de setembre , en una jornada que reunirà personal especialitzat en medi ambient i sostenibilitat.
El projecte és una experiència innovadora del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente (Red Rural Nacional) en col·laboració amb la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Ambient de la Junta d'Andalusia. En aquest projecte també hi participa la Red Asturiana de Desarrollo Rural (READER). El projecte contempla dues fases, una primera centrada en la formació en línia per a l'empresariat rural en temes ambientals i d'eco eficiència. I, en segon lloc, la implantació de forma experimental de la metodologia de la Huella Ecorural dirigida a detectar les debilitats i fortaleses ambientals de les zones rurals.

El gerent d'ARA, Ignacio García, presentarà les diferents fases del projecte Huella Ecorural; des del seu desenvolupament experimental per tal de detectar les debilitats i fortaleses ambientals de les zones rurals passant per la seva vessant formativa i didàctica que ha permès portar als col·legis algunes iniciatives de sensibilització ambiental.  Després de donar a conèixer les fases del projecte, nombroses intervencions del món acadèmic, de la recerca i del desenvolupament rural abordaran la Petjada ecològica i la seva importància en el desenvolupament territorial.

Consulta la web del projecte