Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

ARCA i ADRINOC participen en la ‘Rural Vision Week' organitzada per l'ENRD i la Comissió Europea

Eloi Guinjoan i Gemma Estany d'ARCA i Jordi Terrades d'ADRINOC impartiran tres workshops en línia sobre innovació, relleu agrari i àrees rurals resilients.

Rural Vision Week.
Rural Vision Week

Des d'avui, dilluns 22 de març, i fins al divendres 26 de març, l'European Network for Rural Development (ENRD) i la Comissió Europea impulsen la 'Rural Vision Week: Imagining the future of Europe's rural areas', un important esdeveniment europeu en línia que aglutinarà sessions plenàries, grups de treball i un market place virtual. En aquest interessant context, ARCA i el grup d'acció local ADRINOC conduiran tres workshops.

La primera ponència s'impartirà el dimarts 23 de març, d'11.15 a 12.45 hores, i anirà a càrrec d'Eloi Guinjoan, tècnic d'innovació d'ARCA. Sota el títol "Workshop 2: Digitally-led innovative rural futures", Guinjoan presentarà l’experiència del SmartCATChallenge i parlarà sobre què és la innovació i com es pot impulsar als territoris rurals. El mateix dimarts, de 15.30 a 17.00 hores, la Gemma Estany, coordinadora tècnica d'ARCA, intervindrà en la sessió "Workshop 4: Farming and food productions’ role in building resilient rural futures", on abordarà la manca de relleu agrari, la nova pagesia, els espais test i la necessitat d’enfortir els petits agricultors i ramaders.

Per últim, Jordi Terrades d'ADRINOC participarà en la sessió "Workshop 7: Diverse and resilient rural areas" el dimecres 24 de març, de 13.45 a 15.15 hores. Terrades farà una breu introducció d'obertura del taller sobre àrees rurals resilients explicant allò que s'està fent des del grup d'acció local amb el projecte de resiliència territorial i aportant la seva visió de com hauria de ser un territori resilient en relació amb les interaccions entre els diferents actors locals.