Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

ARCA incorpora una jove vinculada al "Programa de Garantia Juvenil de Catalunya"

ARCA incorpora una jove vinculada al "Programa de Garantia Juvenil de Catalunya".

L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya ha incorporat una tècnica arran del programa de Garantia Juvenil de Catalunya. El programa està dirigit a joves de 16 a 29 anys i té l’objectiu de reduir l’atur juvenil amb ocupació de qualitat. Pretén garantir que les persones joves que no treballen i que ja tenen estudis acabats rebin una oferta d’ocupació de qualitat, amb educació contínua, formació com a aprenents o pràctiques laborals.

L’entitat ha cercat un perfil de “Tècnica/a de suport en projectes de desenvolupament rural”. L’objectiu és que pugui realitzar tasques de suport a la tècnica de projectes i cooperació de l’entitat en el disseny, desenvolupament, seguiment i avaluació dels projectes de desenvolupament rural on participa ARCA, tant a nivell nacional com europeu.
En paral·lel, també es realitzaran tasques de recolzament en l’organització de jornades formatives, viatges d’intercanvi i tasques d’administració i comunicació de l’entitat.

Aquest és el segon any que l’Associació participa al programa de Garantia Juvenil, i valora de forma positiva aquesta experiència.  

L’entitat és beneficiària d’una subvenció per a la contractació en pràctiques de joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil de Catalunya, d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.