Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

ARCA s'adhereix a la plataforma "ESPAI DEMOCRÀCIA I CONVIVÈNCIA"

ARCA s'adhereix a la plataforma "ESPAI DEMOCRÀCIA I CONVIVÈNCIA".

L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), en representació i conjuntament amb els Grups d’Acció Local dels territoris rurals i pesquers de Catalunya, s'ha adherit a la plataforma "ESPAI DEMOCRÀCIA I CONVIVÈNCIA". Sorgit de la “Taula per la Democràcia”, aquest espai té com a objectiu defensar les institucions catalanes, la convivència, la cohesió social i els drets i llibertats de la ciutadania

Les entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana que conformem l’"Espai Democràcia i Convivència", defensem i compartim els següents valors:

  1. Ens aplega la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.
  2. Manifestem preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques i la polarització social produïda en l’actual situació del país.
  3. Ens constituïm en un espai plural i unitari per defensar les institucions de Catalunya i els drets i llibertats fonamentals dels ciutadans i les ciutadanes, i la cohesió social.
  4. Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva i, per això, demanem a totes les institucions catalanes, de l’estat i europees a cercar les formes i espais per promoure el diàleg i la negociació política.
  5. Fem una crida a la societat catalana a respondre d’una manera pacífica i ferma en defensa de les institucions, del respecte a la diversitat del país i dels drets fonamentals, a favor del diàleg.
  6. Ens comprometem a respondre de manera coordinada davant de qualsevol acció que conculqui els drets fonamentals i a treballar per la convivència, la cohesió social i el diàleg. Davant d’aquests fets no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta de país.

Web plataforma: www.democraciaiconvivencia.cat