Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

ARCA signa un conveni amb el Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya per tal de cooperar en projectes i formacions

ARCA signa un conveni amb el Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya per tal de cooperar en projectes i formacions.

COLPIS col·laborarà amb ARCA per fomentar i tutelar eines de millora al desenvolupament rural que puguin ajudar a la feina dels Grups d’Acció Local i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya.

Alhora també hi ha la voluntat de cooperar per formar part de la nova edició del Màster de Desenvolupament Local que es durà a terme al Col·legi i que té per objectiu apropar als estudiants a la realitat del desenvolupament de pobles i ciutats actual per tal d’encaminar-la cap a un creixement sostenible i equilibrat. La col·laboració d’ARCA i els grups Leader en aquesta acció permetrà aportar coneixement del desenvolupament local de l’àmbit rural, amb exemples i bones pràctiques dels projectes desenvolupats després de més de dues dècades d’implementació del programa Leader als territoris rurals de Catalunya.

Arran del bon resultat de l’última formació duta a terme per COLPIS als grups Leader sobre les innovacions en la Llei del procediment comú de les Administracions Públiques, el col·legi seguirà col·laborant en altres jornades de formació per als GALs, incloent-hi com a novetat la formació online a través de Moodle. 

 

FONT: ARCA