Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

"Arrela’t a l’Alt Urgell", una jornada de networking per connectar el talent del territori

"Arrela’t a l’Alt Urgell", una jornada de networking per connectar el talent del territori.

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitzen el networking “Arrela’t a l’Alt Urgell” dirigit a empreses, joves emprenedors/es i persones que busquin millorar la seva ocupabilitat. Una trobada que vol ser un espai de relacions i coneixences per fer visibles les possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d’ocupació, projectes compartits i negoci que hi ha a les comarques rurals de muntanya.

El programa s’estructura en dues parts. Una primera, formativa i pràctica, que motivi i doni eines a les persones participants per a crear o ampliar la seva pròpia xarxa de contactes professionals. Aquest taller “Connectant els talents” anirà a càrrec de l’analista digital Neus Arqués.

A la segona part, entre les persones participants es podran presentar els seus projectes, empreses, perfils i experiència amb la voluntat de fer vincles professionals que enforteixin el teixit productiu de l’Alt Urgell i millorin l’ocupabilitat del col·lectiu jove.

L’acte tindrà lloc a la cocteleria Glops Palau de la Seu d’Urgell. La participació és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia per tal d'organitzar millor les dinàmiques pràctiques i l’aforament.

Per a les comarques del Pirineu és molt important retenir o fomentar el retorn del talent jove i generar complicitats i xarxes professionals entre aquest talent i les empreses i les persones emprenedores presents al territori que ajudin a fixar-ne la població. Per aquest motiu, el 7 d’octubre ja es va realitzar una jornada d’emprenedoria i ocupació laboral a la Cerdanya i el 13 d’octubre va tenir lloc l’"Arrela’t" al Pallars Jussà. Ambdues jornades van tenir molt bona rebuda i una gran  participació de joves i d’experiències empresarials que fan Pirineu.

Flyer jornada
Cartell jornada

FONT: www.odisseujove.cat