Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Arrenca una nova edició del programa "Garantia Juvenil"

Arrenca una nova edició del programa "Garantia Juvenil" .

S’ha publicat la resolució per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a incentivar a la contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació, beneficiàries del "Programa de Garantia Juvenil", amb l’objectiu de fomentar la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

En aquesta línia, la Garantia Juvenil oferirà gairebé 1.400 contractes per a persones joves que tenen titulació universitària, o de cicles formatius, o bé que han obtingut un certificat de professionalitat.
Es tracta de contractes en pràctiques per treballar en ajuntaments, consells comarcals i entitats sense afany de lucre arreu del territori.

La persona jove interessada en ser contractada ha de complir els següents requisits:

  • Estar inscrita al sistema de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrita com a persona demandant d'ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que habiliti per a l'exercici professional. 
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

El termini de presentació de les sol·licituds per a les entitats contractants és des del dia 27 de juliol fins el dia 7 de setembre de 2018, ambdós inclosos. Està previst que la incorporació dels joves es dugui a terme a partir del mes d'octubre.

Resolució

FONT: garantiajuvenil.gencat.cat