Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Bona participació a la Taula d'Emprenedoria Jove de Ripoll

Bona participació a la Taula d'Emprenedoria Jove de Ripoll .

Bona valoració de la Taula d'Emprenedoria Jove, que va tenir lloc el divendres passat al Casal de Joves El Galliner de Ripoll. Hi van assistir una trentena de joves, entre els quals alumnes de la Fundació Eduard Soler i de centres de secundària del municipi, que van escoltar les explicacions de tres joves emprenedors de la comarca. El president de les dues entitats organitzadores, l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, en va fer la presentació.

Els encarregats d'explicar la seva experiència com a joves emprenedors van ser la ripollesa Cristina Aroca (24 anys), que ha muntat l'acadèmia d'idiomes Well-Come a Ripoll amb una sòcia; el campdevanolenc Sergi Corbatera (25 anys), que ha creat l'empresa Fahrenheit Risk International, especialitzada en gestió financera del risc clima; i Marc Umbert (37 anys), que ha creat l'empresa d'activitats de muntanya Oxineu.

L'acte s'emmarcava en el projecte “ODISSEU: programa per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural”. Un programa impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, a partir d’una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb la col·laboració dels 13 Grups d’Acció Local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de joventut.

L'Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura i el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès ja tenen a punt una segona formació també sota el paraigua d'aquest programa: la xerrada Quin perfil de joves busquen els empresaris del Ripollès?, que tindrà lloc el dimarts 10 de desembre, a les 7 de la tarda, a l'Aula d'Hostaleria del Ripollès.


FONT: Consell Comarcal del Ripollès