Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Celebració de la jornada sobre la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) i la propera Convocatòria d'ajuts Leader corresponent a l'anualitat 2011

Celebració de la jornada sobre la Responsabilitat Social Empresarial (RSE)  i la propera Convocatòria d'ajuts Leader corresponent a l'anualitat 2011.

Els representants del Consorci van explicar que la Responsabilitat Social Empresarial fomenta que les empreses adoptin paràmetres objectius que els permetin millorar en la gestió econòmica, social i ambiental. Per palesar els avantatges i els beneficis que l'aplicació de l'RSE representa per a les empreses, van exposar exemples pràctics d'altres emprenedors que ja apliquen mesures socialment responsables als seus negocis.
També es va presentar la propera convocatòria d'ajuts Leader de diversificació econòmica de les zones rurals per al 2011. Aquest programa s'adreça a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris, a la creació i desenvolupament de microempreses i al foment de les activitats turístiques. La jornada va aplegar una quarantena de persones vinculades amb el món empresarial i comercial de la Noguera.