Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Climate Change PIX: concurs fotogràfic sobre impacte i solucions del canvi climàtic

L’Agència Europea de Medi Ambient (EEA) convoca el concurs fotogràfic “Climate Change Pix” que té com a objectiu captar allò que ens envolta: canviar el clima i les nostres respostes.

Climate Change PIX.
Climate Change PIX

L’Agència Europea de Medi Ambient (EEA) convoca el concurs fotogràfic “Climate Change Pix” que té com a objectiu captar allò que ens envolta: canviar el clima i les nostres respostes. 

Hi ha quatre categories: 

  • Impactes del canvi climàtic en la natura:  Com afecta el canvi climàtic al nostre entorn? Es poden representar canvis en l’aire, la terra, l’aigua o la vida salvatge? 
  • Impactes del canvi climàtic en la societat: Com afecta el canvi climàtic la nostra manera de viure? Podeu mostrar com afecta la nostra salut, els nostres estils de vida, el nostre entorn construït o l’economia? 
  • Solucions socials per al canvi climàtic: Des de les comunitats locals fins a iniciatives d’àmbit europeu, estem reduint les emissions de gasos d’efecte hivernacle i adaptant-nos al canvi climàtic. Podeu mostrar-ho a través de les vostres fotos? 
  • Acció individual sobre el canvi climàtic: Les persones busquen estils de vida baixos en carboni i prenen mesures per fer front al clima extrem. Com és això on vius? 

Els ciutadans dels països següents poden participar en la competició: estats membres de la UE 27, Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Suïssa i Turquia; en virtut dels acords d’estabilització i associació: Macedònia del Nord, Albània, Kosovo, Montenegro, Sèrbia i Bòsnia i Hercegovina. 

Les fotos s’han de fer als països esmentats anteriorment. 

Tots els participants han de ser majors de 18 anys. 

Els guanyadors de cada categoria (Impactes sobre la natura, Impactes sobre la societat, Solucions - societat, Solucions - acció individual) rebran un premi en metàl·lic de 1.000 euros, mentre que s’ofereixen 500 euros tant per al Premi Public Choice com per al Premi Jove.  

El Premi Jove s’atorgarà a la participació guanyadora, seleccionada entre les presentades per persones d’entre 18 i 24 anys (nascuts entre els anys naturals 1997-2003, ambdós inclosos) a qualsevol de les tres categories del concurs. 

L'EEA anunciarà els guanyadors a la tardor del 2021. 

  

Data límit: 01/08/2021