Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Cloenda de les Jornades de formació “Eines de RSE per a les empreses"

Cloenda de les Jornades de formació “Eines de RSE per a les empreses".

En el marc del projecte de cooperació “Gestió Sostenible Rural: Cap a la Consolidació de Territoris Smart”, el grup d’acció local Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques ha organitzat les jornades de formació “Eines de RSE per a les empreses”.

Cinc empresaris de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta han participat a les jornades que han tingut lloc els dies 25, 29 i 30 d’octubre i 15 de novembre a Gandesa. Aquestes empreses són beneficiàries dels ajuts del programa Leader, eix 4 del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2007-2013 convocatòria 2011, i participen de forma voluntària en un programa d’implantació de criteris de Responsabilitat Social Empresarial amb la finalitat de millorar la gestió econòmica, ambiental i social de la seva organització.

En aquestes jornades, que han estat impartides per Hunza Servicios y Proyectos SL, s’han tractat conceptes claus de la gestió econòmica com la planificació estratègica, la gestió i el control pressupostari i el manual de procediments, entre altres.

Aqueta acció ha estat finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

 

FONT i FOTOGRAFIES: Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques