Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Comitè de pilotatge del projecte masovera a Múrcia

Comitè de pilotatge del projecte masovera a Múrcia.

En el marc del projecte de cooperació MASOVERA s’ha realitzat els dies 18 i 19 de setembre a la localitat de Bullas a Múrcia, la trobada de socis del projecte per tal de fer el seguiment de l’execució del projecte i visites tècniques a la zona.

En aquesta ocasió la trobada s’ha realitzat al territori del grup LEADER INTEGRAL, que es situa en la zona nord-oriental de Múrcia; s’han realitzat visites a l’hotel el Bajo Cejo del municipi de los Berros per veure el seu funcionament, al centre d’agroecologia i medi ambient CEAMA que es dedica a temes ambientals i recuperació d’espècies d’horta autòctones, a més de treballar amb edificació sostenible i a una bodega de vi de la varietats de la zona.

Cal recordar que en el projecte de cooperació Masovera hi participen grups Leader de Terol, Cantàbria, Galícia, Múrcia, Almeria i el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, i finalitza aquest mes d’octubre. Des del Consorci es planteja la seva continuïtat a través de la iniciativa masies + sostenibles.