Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Concurs de fotografia de la Xarxa Rural Europea

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural ha impulsat el concurs fotogràfic "Imatges de l'Europa rural". Es tracta d'una iniciativa que vol impulsar i promocionar el desenvolupament rural a Europa, mitjançant diferents fotografies que reflecteixin la vida actual a les zones rurals europees.
L'èxit del concurs necessita dels Grups d'Acció Local com a dinamitzadors i difusors de la iniciativa en els seus territoris.

Les fotografies guanyadores s'exposaran a l'edifici Berlaymont de Brussel·les del 22 de juny al 10 de juliol de 2012. A més, els fotògrafs guanyadors i els grups d'acció local seran convidats a assistir a la cerimònia de lliurament dels premis en presència del comissari d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Dacian Ciolos, el 27 de juny de 2012.

El concurs està obert a tots els professionals o aficionats a la fotografia que resideixin en algun estat membre de la Unió Europea. Cada concursant pot enviar tantes fotos com vulgui, però només els grups d'acció local estan autoritzats per pujar imatges a la web dedicada a aquest efecte: www.ruralimages.es.


Més informació
: photoexhibition@enrd.eu