Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Convocats els Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals

Distingeixen projectes excel·lents i originals realitzats per dones rurals i actuacions que reconeguin el treball i el paper de les dones en el medi rural

Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals.
Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) l'extracte de la convocatòria de la XII edició dels Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals corresponents a l'any 2021.

Aquests premis, que el Ministeri ha convocat anualment des de l'any 2010, són una de les de les principals línies de reconeixement del govern espanyol a la feina, projectes i trajectòria destacables de les dones en el medi rural.

Amb ells es busca donar visibilitat a la tasca que exerceixen les dones en el nostre medi rural, i a la seva contribució imprescindible en el desenvolupament d'aquests territoris, amb la posada en marxa de projectes que són moltes vegades exponents de la diversificació econòmica, la innovació i l'emprenedoria en el territori rural.

Per això, aquests guardons distingeixen projectes nous, excel·lents i originals realitzats per dones rurals, així com actuacions que reconeguin el treball i el paper de les dones en el medi rural.

Inclouen quatre categories: excel·lència a la innovació en l'activitat agrària, excel·lència a la innovació en l'activitat pesquera o aqüícola, excel·lència a la innovació en la diversificació de l'activitat econòmica del medi rural i excel·lència a la comunicació. En cadascuna d'elles es premiaran tres iniciatives i es concediran un primer, segon i tercer premi de 18.000, 12.000 i 7.500 euros, respectivament.

A aquestes categories se suma un premi extraordinari de caràcter honorífic: reconeixement especial per la trajectòria vinculada al suport a les dones en el medi rural.

El termini de presentació de les candidatures a aquests premis finalitza el 4 de juny de 2021, un mes després del seu anunci en el BOE.

Més informació i inscripcións.