Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Convocats els premis RuralApps 2020 malgrat la crisi del Covid-19

Convocats els premis RuralApps 2020 malgrat la crisi del Covid-19.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) treballa des de l’inici de l’emergència sanitària per a donar continuïtat a totes les actuacions de suport al sector agrari, agroalimentari, forestal, pesquer, i del medi rural. I és per això que ha convocat la setena edició del premi RurAlapps, com publica, avui, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

A través del Premi RuralApps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari i rural, i distingir les empreses que hagin desenvolupat les millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agroalimentari i del medi rural.

RuralApps estableix dues modalitats de premis:

  • RuralApps-professional del sector, per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agroalimentari, forestal i pesquer.
  • RuralApps-ciutadania, per a solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i que facilitin l'accés a la informació sobre l'àmbit agrari, alimentari i/o rural.

Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun.

En la passada edició, l’aplicació guanyadora va ser GEPT (Gestió Emergències des del Punt de Trànsit) en la modalitat de Ruralapps ciutadania, i la finalista l’app Shop app d’Agrofresc. En la modalitat de Ruralapps professional Agricolum va ser la guanyadora i BrunApp la finalista.

El termini de presentació de les sol·licituds és de dos mesos a comptar de l'endemà de la pèrdua de vigència del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declarava l'estat d'alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, o les seves pròrrogues.

Més informació "Premi RuralApps 2020"

FONT: RURALCAT