Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Cowocat_Rural i Daysk s'alien per oferir una xarxa d'espais de treball flexible per a les empreses

El projecte "Cowocat_Rural" accelera el seu creixement amb una aliança estratègica amb la startup "Daysk", per facilitar l'accés a la seva xarxa d'espais de treball flexible a totes les empreses del territori.
En aquest sentit, "Cowocat_Rural" desplegarà a la seva xarxa de coworkings la tecnologia "Daysk" (una plataforma de gestió d'espais de treball flexibles) per oferir de forma senzilla, immediata i ordenada l'oferta de taules i sales de reunió dels espais que formen part de "Cowocat_Rural" a futurs clients empreses.
El context de la pandèmia Covid19 marca un fort punt d'inflexió en l'evolució del treball a Catalunya, i en la necessitat de les empreses d'accelerar la seva transformació digital, una tendència confirmada pel recent nou marc legal del teletreball.

Dinamitzar i digitalitzar territoris, empreses i oficines
Si aquests espais de coworking han estat especialment populars entre els treballadors autònoms i les empreses de nova creació, cada cop més empreses i administracions recorren ara a aquesta solució. A més, la demanda creixent per entorns de treball flexible
fora dels centres urbans requereix una resposta centralitzada de l'oferta d'espais, per facilitar la mobilitat dels professionals i l'accés a aquesta xarxa. L'enfocament de l'aliança permet a qualsevol organització considerar el treball flexible com una solució sostenible i duradora per millorar la seva gestió d'equips i processos, més enllà de la seva gestió d'oficina tradicional, i més enllà dels centres urbans.
Amb les mesures adequades, tant "Cowocat_Rural" com "Daysk" veuen el teletreball com un vector potent de canvi, accelerant la transformació necessària en molts entorns claus per a la recuperació econòmica que necessitem en els mesos que vénen. Més agilitat per a les empreses, millor conciliació per a les persones, major impacte socioeconòmic en els territoris, major impacte mediambiental.

Un "Tiquet coworking" i una aliança oberta a nous partners
L'aliança "Cowocat_Rural" / "Daysk" arrenca amb una fase pilot per mesurar l'impacte esperat de la nova oferta de serveis. Identificar les necessitats reals de les  empreses, posar en marxa els millors serveis i ofertes per fomentar l'adopció d'aquestes iniciatives:

  • Oferir un Ticket Coworking que permet a les empreses fàcilment implementar l'opció de reserva d'espais alternatius en els seus processos diaris.
  • Garantir la qualitat dels espais de la xarxa per cobrir les necessitats de les empreses: ciberseguretat, instal·lacions i benestar de les persones.
  • Agilitat i facilitat de gestió, gràcies a la tecnologia Daysk que permet reserves en temps real i processos de cobraments en entorn B2B.

Segons Begoña García, gerent del Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques, impulsor del projecte "Cowocat_Rural"
"Un dels principals objectius del projecte Cowocat_Rural és l'atracció (i retenció) de talent als territoris rurals de Catalunya. Promoure i propiciar la mobilitat cap al medi rural, facilitar connexions i donar suport a l'ecosistema coworking a la recepció d'actius és un dels nostres principals objectius, i amb Daysk estem posant una base sòlida en el camí cap a la consecució d'aquest repte, connectant l'oferta rural amb la demanda urbana".

Segons Julien Palier, CEO & Co-fundador de Daysk
"Aquesta aliança és una oportunitat única de fomentar polítiques de treball flexible, mentre demostrem que és possible dinamitzar els territoris rurals i periurbans. Compartim amb Cowocat_Rural una visió inclusiva de el futur de la feina, on la tecnologia està al servei de la societat, millorant tots els aspectes del nostre dia a dia, des de la conciliació de la vida personal i laboral, fins a les a polítiques públiques de sostenibilitat econòmica i mediambiental."

Comunicat