Cuina de proximitat a la 182 Fira de Móra la Nova
El 24, 25 i 26 d’octubre es celebra una nova edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, en la qual el Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques organitza una sessió de cuina de proximitat en el marc del projecte de cooperació catalana Gustum.
Aquest acte, programat pel divendres dia 25 d’octubre a les 18.00 h, tindrà lloc al recinte de la Fira del Vi i consistirà en una demostració en directe de l’elaboració d’un plat amb productes locals de les comarques de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.Tot seguit, els assistents podran degustar el plat cuinat durant la sessió i conèixer de més a prop l’origen i característiques dels productes que s’han utilitzat en seva elaboració, així com els objectius del projecte Gustum.
Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de l’Eix 4 Leader del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, pel període 2007-2013, i està cofinançada pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
Programa
FONT: Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques