Degusta Gustum a la Fira Orígens
El cap de setmana del 9 i 10 de novembre se celebra la segona edició de la Fira Orígens a Olot i el projecte Gustum, amb el recolzament del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, hi assistirà aixoplugant 27 productors de les comarques lleidatanes.
Els visitants podran tastar i comprar els productes exposats. A més a més, pel diumenge s’han preparat tres sessions a l’Aula del Tast anomenades Degusta Gustum, on els cuiners Albert Marimón i David Moreno de Fogons de Forès (Tàrrega) maridaran i combinaran els aliments dels productors Gustum per a oferir als assistents un tast dels productes lleidatans.
Aquesta Fira Agroalimentària dels Productes de Qualitat, és un perfecte aparador perquè els petits productors es donin a conèixer a les comarques gironines i compta amb els bons resultats de la primera edició que va ser molt ben valorada tant pels expositors com pels visitants.
Activitats aula del tast
Díptic Gustum Orígens
FONT: Projecte GUSTUM