Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Diàlegs REDR Joves: Redescobrint les oportunitats del medi rural

Alcaldes, gerents de Grups d'Acció Local o representants d'empreses conversaran sobre tots aquells temes que poden suposar una finestra d'oportunitat per a la joventut

“Diàlegs REDR Joves: Redescobrint les oportunitats del medi rural”.
“Diàlegs REDR Joves: Redescobrint les oportunitats del medi rural”

“Diàlegs REDR Joves: Redescobrint les oportunitats del medi rural” és una trobada organitzada per la Red Española de Desarrollo Rural (REDR) que busca posar en comú totes aquelles oportunitats existents per a la joventut vinculada amb el medi rural. Es tracta d'una sessió formada per quatre taules de diàleg, on podran conversar representants d'administracions públiques, empreses i organitzacions.


Alcaldes, gerents de Grups d'Acció Local o representants d'empreses conversaran sobre tots aquells temes que poden suposar una finestra d'oportunitat per a la joventut. Així, es farà un recorregut per qüestions com la participació juvenil, nous models de governança, emprenedoria i LEADER com a eina d'apoderament juvenil.

“Diàlegs REDR Joves” tindrà lloc el 13 de juliol, i comptarà amb la participació presencial dels ponents. Des de REDR es farà difusió de les principals conclusions de les taules i es compartirà l'enregistrament de les taules una vegada hagi finalitzat la trobada.