Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Disponible el nou butlletí de la ENRD amb tota l'actualitat europea en l'àmbit del desenvolupament rural

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD) ha publicat un nou butlletí informatiu on recull les notícies i actes més rellevants en l'àmbit del desenvolupament rural a nivell europeu. 

En l’edició de gener, el butlletí de la ENRD destaca l’aprovació, al desembre de 2015, del paquet de mesures per a implementar l’Economia Circular a Europa, així com l’evolució dels grups de treball organitzats pel Contact Point sobre “Transició a una economia verda” i “Zones rurals intel·ligents i competitives”. Aquests grups es mantindran durant el 2016, i es demana l’aportació d’exemples i bones pràctiques en el marc dels PDRs en ambdues temàtiques.
El butlletí també recomana algunes publicacions d'interés com l’estudi sobre l’aplicació del multifons en el marc del Leader, l’informe final del projecte "reThink" sobre la modernització de les explotacions i el desenvolupament rural sostenible i les publicacions de la DG AGRI sobre les oportunitats que ofereix la PAC per assegurar l’ús sostenible del sòl, l’ocupació i el creixement a les zones rurals i mecanismes efectius per dirigir la volatilitat del mercat.

Newsletter ENRD gener