Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Disponibles les presentacions del workshop "La mitigació del canvi climàtic i l'adaptació als PDRs"

El taller "La mitigació del canvi climàtic i l'adaptació als PDRs", celebrat els passats 10 i 11 de febrer a Xipre, va reunir setanta participants dels Estats membres, les regions i la Comissió Europea. Organitzat pel Ministeri d'Agricultura de Xipre, i coordinat per la Xarxa Europea d'Avaluació de Desenvolupament Rural, la trobada va ser un espai on es van poder compartir bones pràctiques, nacionals i internacionals, vers el canvi climàtic i l'adaptació i la mitigació en l'agricultura i la silvicultura; a més d'avaluar l'eficàcia i eficiència de les mesures de mitigació i d'adaptació relacionades amb els programes de desenvolupament rural.

En aquest sentit, actualment les Autoritats de Gestió estan treballant en el disseny dels programes de desenvolupament rural per al proper període 2014 - 2020, alhora que es comencen a avaluar els resultats dels programes del període actual (2007-2013). Per tant,  és essencial veure quins impactes han tingut algunes de les mesures dels PDRs 2007-2013 dirigides al canvi climàtic, amb l'objectiu d'extreure'n els resultats i les conclusions que ajudaran a dissenyar les activitats de mitigació i adaptació per als programes de desenvolupament rural 2014-2020.

A l’espera del document final amb les conclusions del taller, es poden descarregar les presentacions que van tenir lloc durant la trobada a través del següent enllaç: http://enrd.ec.europa.eu/evaluation/good-practices-workshops/climate-change-mitigation-adaptation/en/climate-change-mitigation-adaptation_en.cfm