Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Editades les fitxes dels ajuts a la competitivitat i la sostenibilitat associats al CGE

El Contracte Global d’Explotació (CGE) és la integració de diversos ajuts adreçats a les explotacions agràries, d’acord amb el que estableix la normativa comunitària en matèria de desenvolupament rural.
El Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020, és un dels principals instruments de què disposa la Generalitat de Catalunya per tal de promoure una política estructural dirigida al món rural, donant especial atenció als sectors agraris i forestals.

Les persones titulars de l'explotació que sol·liciten algun dels ajuts associats al CGE assumeixen els compromisos corresponents a cada ajut, pels quals l’administració li concedirà una contraprestació.
Per facilitar la correcta tramitació dels ajuts a la competitivitat i la sostenibilitat associats al CGE, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) acaba d’editar una pràctica col·lecció de fitxes interpretatives:

Fitxes interpretatives dels ajuts a la competitivitat

Fitxes interpretatives dels ajuts a la sostenibilitat

Aquestes fitxes formen part del material divulgatiu que el DAAM està elaborant sobre ajuts i tràmits relacionats amb la Política Agrària Comuna (PAC) per al període 2014-2020, com per exemple:

FONT: Ruralcat