Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya convoca el premi "Alimentem el món"

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya convoca el premi "Alimentem el món".

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, amb la col·laboració de la Caixa d'Enginyers, convoca el premi  "Alimentem el món" amb l’objectiu de reconèixer aquelles iniciatives o projectes que promoguin el desenvolupament sostenible al sector de l'agroalimentació.

Un premi que vol servir per fomentar la sostenibilitat en tots els àmbits, mediambiental, econòmic i social i, alhora, reconèixer el talent de persones físiques i jurídiques que s’esforcen per assolir un model de producció alimentària més eficient i que contribueixen en fer front als nous reptes del sector agroalimentari. Es vol distingir els projectes dirigits a l’àmbit de l’alimentació i que inclouen al seu programa paràmetres vinculats als objectius de  desenvolupament sostenible, com són l’ús d’energies renovables, el desenvolupament rural, el foment de la innovació i les infraestructures resistents, el manteniment de la biodiversitat, la igualtat de gènere, entre altres.

El sector de l’alimentació és estratègic i està en contínua adaptació per fer front a grans reptes, especialment centrats en els nous hàbits i preferències dels consumidors, fruit de canvis socials i demogràfics. En aquest sentit, el Col·legi d’Enginyers Agrònoms vol potenciar la innovació en aquest àmbit a través del reconeixement a projectes o iniciatives que tinguin per objecte la millora i desenvolupament de models de producció i transformació d’aliments perquè encaixin d’acord amb les expectatives de futur.


EL PREMI

El premi s’atorgarà a la persona física o jurídica que hagi dut a terme una iniciativa o projecte que s’esforci per destacar en termes de sostenibilitat i eficiència aplicades dins del procés productiu o de transformació d’aliments.

LA DOTACIÓ
La dotació al "Premi Alimentem el Món" és de 1.000 € (aportació realitzada per Caixa d’Enginyers). El pagament del premi s’ajustarà al règim fiscal que resulti aplicable. Podrà romandre desert a judici del Jurat o repartir-lo ex-aquo en dos guanyadors, si s’escau.

CANDIDATURES
Podran optar al premi persones físiques o jurídiques, públiques o privades, de l’àmbit agroalimentari, l’objectiu i/o resultat del seu treball sigui el de la consecució dels objectius que es pretenen distingir en aquest premi i que la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupi i/o s’apliqui totalment o parcialment a Catalunya.
Les persones físiques o jurídiques, públiques o privades que hagin estat premiades en convocatòries anteriors no podran presentar una nova candidatura fins passades quatre edicions des d’aquella en què hagués obtingut el premi.
Mitjançant l’acceptació del premi, els guardonats es comprometen a assistir a l’acte de lliurament de premis.

TERMINI 
Les candidatures seran interposades i es faran efectives a la seu del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (Passeig de Gràcia, 55 6è-6a o per mitjà de correu electrònic a agronoms@agronoms.cat) abans de les 14.00 h del dia 30 d’octubre de 2020.

Més informació

FONT: www.agronoms.cat