Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Congrés Nacional sobre Habitatge Col·laboratiu i Territori se celebrarà els dies 16 i 17 de juny

L'esdeveniment estarà organitzat en quatre panells temàtics: l'accés a l'habitatge avui, l'habitatge col·laboratiu i els consumidors, la fiscalitat de l'habitatge col·laboratiu, i la cohesió territorial i habitatge.

Congrés Nacional sobre Habitatge Col·laboratiu i Territori.
Congrés Nacional sobre Habitatge Col·laboratiu i Territori

El Congrés Nacional sobre Habitatge Col·laboratiu i Territori, que se celebrarà els dies 16 i 17 de juny de manera virtual. estarà organitzat en quatre panells temàtics: L'accés a l'habitatge avui, l'habitatge col·laboratiu i els consumidors, la fiscalitat de l'habitatge col·laboratiu, i la cohesió territorial i habitatge.

El 16 de juny a les 10 hores tindrà lloc la inauguració del Congrés amb el Director General d'Arquitectura, habitatge i sòl del Govern d'Espanya, Francisco Javier Martín Ramiro, i del Secretari de l'Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra Monté. Aquest primer dia es tractarà sobre l'accés a l'habitatge avui i l'habitatge col·laboratiu i els consumidors.

El dijous 17 de juny es parlarà sobre els altres dos temes: la fiscalitat de l'habitatge col·laboratiu, i la cohesió territorial i habitatge.

La Revista “Housing”, especialitzada en temes d'habitatge, publicarà els abstracts dels papers del Congrés en el seu exemplar número 16, corresponent a desembre de 2021.

Consulta tot el programa aquí.