Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell i el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya convoquen el "II Concurs d’Idees d'Empresa"

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell, juntament amb el Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya, organitzen el "II Concurs d'Idees d'Empresa", amb l'objectiu de promoure i incentivar l’execució d’idees emprenedores a la comarca.
El concurs s'adreça a joves que actualment estiguin cursant estudis universitaris, o bé a persones que ja hagin obtingut un títol universitari, i que tinguin la intenció de crear la seva empresa a la comarca i fomentar així l’ocupació al territori.

Les finalitats del concurs són donar suport a projectes empresarials amb una clara vocació de realització i potenciar la cultura emprenedora entre el col·lectiu universitari per fomentar el retorn del talent jove als territoris rurals. Aquest és justament l’objectiu principal del projecte ODISSEU, impulsat pel Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya.
Per altra banda, també es pretén donar a conèixer els serveis i recursos que ofereix el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la Seu d’Urgell, al món empresarial i a l’emprenedoria del territori.

El termini per participar al concurs finalitza el dia 12 de setembre. D'entre les candidatures presentades, es farà una primera selecció i els projectes escollits hauran de comprometre’s a acollir-se a un procés de mentoring (tutoria) per part d’una persona experta del món empresarial que li assignarà el Consell Comarcal per a la redacció del pla d’empresa definitiu que serà valorat a la segona fase del concurs, prevista pel mes d’octubre.

Aquest concurs d’Emprenedoria del CETAP està cofinançat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el CEEI Lleida i el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya en el marc del projecte de cooperació Odisseu - cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació i el FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural). El concurs compta amb la col·laboració i participació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, del Programa Catalunya Emprèn (Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya) i de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Bases del Concurs

FONT: Consell Comarcal de l'Alt Urgell