Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques i el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià present al I Fòrum d’Ocupació Universitària de Terres de l’Ebre

El passat dia 10 de maig, el Campus de les Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) va realitzar el primer "Fòrum d'Ocupació Universitària. Captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre. Una oportunitat per trobar la teva feina".
L'acte es va organitzar a través de la Càtedra d'Economia Local i Regional, i va comptar amb la col·laboració de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Tortosa.
 
El Fòrum, va ser un espai de trobada per posar en contacte l’oferta i demanda del territori, i facilitar la inserció laboral de persones formades a llocs de treball de les Terres de l'Ebre i territoris propers.

Xavier Pallarès, delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, va felicitar els organitzadors i també, especialment, els empresaris que hi van participar activament. Alhora que va encoratjar als estudiants i a tota la gent de l'Ebre, a conèixer aquestes empreses, a obtenir assessorament tècnic de recursos humans i a assistir als tallers que milloren les possibilitat d'inserció laboral.

El Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques i el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià han pogut informar als assistents al fòrum de les línies d’ajuts Leader a través d’una xerrada, a més d'assessorar individualment a futurs emprenedors des de l’estand que l’organització va posar a la seva disposició.


FONT: Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques