Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El "Consorci Leader del Camp" i "ADECUARA" comparteixen experiències

El "Consorci Leader del Camp" i "ADECUARA" comparteixen experiències.

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp va visitar, el passat 9 d’abril, les instal·lacions del Viver Agroalimentari d’ADECUARA - Asociación para el Desarrollo de la Cuna de Aragon, situat a la localitat de Jaca.
La delegació del grup català estava encapçalada pel director de l’entitat, Jordi París, acompanyat pel tècnic de cooperació Leader del grup i els responsables de la gestió dels espais "Viver de Celleristes de la Conca de Barberà" i "Espai Cuina. Viver Agroalimentari de la Conca". Durant la visita, les dues delegacions van poder intercanviar impressions sobre la gestió i logística d'un espai compartit com són els vivers agroalimentaris, així com els procediments a seguir amb les diferents administracions en la tramitació dels permisos i certificacions necessàries per elaborar productes de consum humà.

Un cop realitzada la visita, els dos grups es van acordar continuar compartint la seva experiència en el camp del viverisme emprenedor i es van obrir a participar en futurs intercanvis. 

FONT I FOTOGRAFIA: Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp