Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Consorci participa en el Projecte Solsona CO-Pla Director de Promoció Econòmica de Solsona

Per superar la crisi i capgirar el curs socioeconòmic de la ciutat, Solsona es proposa dinamitzar el teixit empresarial i la ciutadania; fomentar la competitivitat i la innovació, consensuar els models econòmics que cal potenciar i afavorir la cooperació publicoprivada i supramunicipal a partir d’un procés participatiu. Aquestes són les mires del projecte Solsona Co, que s’enceta aquest mes d’abril i que desembocarà el desembre en el document final del Pla director de promoció econòmica.

Dissabte 14 d'abril van participar en la presentació d’aquesta iniciativa, a més de l’alcalde, el regidor de Promoció Econòmica i impulsor de la iniciativa, Lluís-Xavier Gonzàlez; la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, i la directora del Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya (Cedricat), Imma Pallarès. L’acte també va consistir en una conferència sobre la situació econòmica del país a càrrec de Manel Manchón, cap d’Economia del diari Ara.

Definir i construir la Solsona del 2022 a curt i mitjà termini a través d’accions que puguin començar-se a implementar amb caràcter immediat. Aquest és el propòsit del pla de treball que inclourà diverses accions com els grups de treball sectorials, accions per joves als instituts, un parlament virtual i la taula de treball de seguiment del projecte, on hi participarà el consorci LEADER, entre altres entitats

Per aquest motiu, l’alcalde de Solsona es va mostrar orgullós que s’hagin implicat en el projecte institucions com el Consell Comarcal del Solsonès i entitats com Empresaris per al Solsonès, UBIC de Solsona i Gremi d’Hostaleria del Solsonès, CTFC, Consorci LEADER i ARCA, entre d’altres.