El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central col·labora amb el sopar solidari i de proximitat, a la fira de Sant Isidre de Cervera
En el marc de les activitats del projecte Gustum el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central col·labora amb el sopar solidari i de productes de proximitat que es celebrarà aquest dimecres al Paranimf de la Universitat de Cervera.
Els cuiners Juanjo Ceresuela, del restaurant La cosa Nostra de Cervera, i l’Albert Marimon, dels Fogons de Forés, prepararan un menú compost per més d’una dotzena de productes alimentaris de la comarca: farina, verdures, melmelades, iogurts, embotits, oli, vedella... Durant el sopar hi haurà un seguit de col·laboracions teatrals i musicals que acompanyaran als assistents.
Els beneficis de l'esdeveniment es destinaran al Centre de dia de malalts d’Alzhèimer de Cervera.
El projecte Gustum impulsa accions per valoritzar els productors i productes agroalimentaris de les comarques de Lleida, les Illes Balears i el País Basc.