Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central ha realitzat el 1r workshop 2014 sobre l'elaboració de Memòries de Sostenibilitat a Solsona

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central ha realitzat el 1r workshop 2014 sobre l'elaboració de Memòries de Sostenibilitat a Solsona.

En el marc de les activitats sobre Gestió Sostenible Rural, el dijous 20 de febrer s’ha realitzat el taller sobre Memòries de Sostenibilitat, amb l’objectiu d’incentivar les empreses del territori rural a fer la Memòria de Sostenibilitat de la seva pròpia empresa, com a eina de transparència i de màrqueting sostenible. L’acte ha tingut lloc a la seu del Trampolí Emprenedor del Solsonès, a l’edifici del Seminari del CTFC.

En el taller hi han pres part entitats i empreses interessades en realitzar la Memòria de Sostenibilitat de la seva entitat, havent-hi participat l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, la Fundació Volem Feina, AMISOL i l’Escola de Dansa de Solsona.

S’entén com a Memòria de Sostenibilitat el document que explica els impactes econòmics, mediambientals i socials provocats per les activitats quotidianes d’una organització (empresa, negoci, adm. Pública, etc.). En la jornada s’ha presentat l’eina, a més d'algunes experiències empresarials pràctiques, i s'ha realitzat el taller d’elaboració de Memòries de Sostenibilitat: primers passos.


FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central