Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central realitza la Jornada Tècnica "Noves Tecnologies en la Comercialització i Promoció del nostre producte"

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central realitza la Jornada Tècnica "Noves Tecnologies en la Comercialització i Promoció del nostre producte".

Jornada organitzada en el marc del projecte Gustum, amb l’objectiu de transmetre la importància de les noves tecnologies i la introducció de les noves eines que ofereix internet per a la promoció i la comercialització del producte local.

A la jornada, a la qual han assistit una vintena de productors, restauradors, i empresaris de turisme rural, s’han impartit dues xerrades sobre l’aplicació de les TIC i bones i males pràctiques a internet a càrrec de Ricard Espelt i Gemma Urgell, experts en  comunicació i noves tecnologies. També s’ha realitzat una taula rodona d’exemples d’ús de les xarxes socials a petites empreses a càrrec de: Eva Bonet, del Celler Comalats; Roger Prat, de Fem Cadena; Josep Rubí, de Can Badal vedella ecològica; i Gemma Urgell, de la botiga Xerigots.

Aquesta jornada s’emmarca en el Pla de Transferència Tecnològica 2012 del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i també s’ha realitzat en els altres territoris Leader de Lleida.