El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central realitza la Jornada Tècnica "Noves Tecnologies en la Comercialització i Promoció del nostre producte"
Jornada organitzada en el marc del projecte Gustum, amb l’objectiu de transmetre la importància de les noves tecnologies i la introducció de les noves eines que ofereix internet per a la promoció i la comercialització del producte local.
A la jornada, a la qual han assistit una vintena de productors, restauradors, i empresaris de turisme rural, s’han impartit dues xerrades sobre l’aplicació de les TIC i bones i males pràctiques a internet a càrrec de Ricard Espelt i Gemma Urgell, experts en comunicació i noves tecnologies. També s’ha realitzat una taula rodona d’exemples d’ús de les xarxes socials a petites empreses a càrrec de: Eva Bonet, del Celler Comalats; Roger Prat, de Fem Cadena; Josep Rubí, de Can Badal vedella ecològica; i Gemma Urgell, de la botiga Xerigots.
Aquesta jornada s’emmarca en el Pla de Transferència Tecnològica 2012 del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i també s’ha realitzat en els altres territoris Leader de Lleida.