Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià participa a les reunions del Pla Estratègic de les Terres de l'Ebre

El passat dijous 11 de juliol, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià va participar  a la segona reunió dedicada al sector primari en el marc del "Pla Estratègic per a l'Empresa i l'Ocupació de les Terres de l'Ebre". La reunió va estar organitzada per la Càtedra d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili, entitat a qui se li ha encarregat la confecció de l'esmentat Pla Estratègic. La primera es va celebrar al municipi de Batea el dia 28 de juny.

Així mateix, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià va assistir a les dues reunions del sector turisme els dies 3 i 8 de juliol, celebrades a Gandesa i a l'Atmella de Mar respectivament.

Aquestes reunions, organitzades amb grups de treball temàtics integrats pels agents territorials (entitats, empreses, sindicats, administracions), constitueixen l'estructura fonamental del Pla Estratègic, ja que el debat de les seves sessions determinarà el contingut del Pla Estratègic de les Terres de l'Ebre.