Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El curtmetratge "Perquè ets masovera", premiat en el concurs Mostra de Cinema Rural de Dos Torres

Jaime Izquierdo, amb més de vint anys dedicats a treballar en l'àmbit del desenvolupament rural, ha escrit el seu primer guió cinematogràfic per al curtmetratge "Perquè ets masovera". Izquierdo ha definit la seva col·laboració en el film com "la seva primera missió cinematogràfica" i, juntament amb el director Tom Fernández, han estat premiats amb el segon premi en el concurs Mostra de Cinema Rural de Dos Torres.

El curtmetratge es basa en  la història d'una nena nascuda en una masia i les seves peripècies per aprendre a llegir. La cinta, produïda pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, va ser rodada a Terol l'any 2009 amb la participació i la col·laboració de les comunitats locals d'Alcorisa i la Mata de los Olmos.

La Mostra de Cinema Rural Dos Torres ha celebrat enguany la seva desena edició, convertint-se en un dels certàmens més consolidats de cinema i desenvolupament rural. A més de la quantia econòmica amb què es doten els premis, els curtmetratges guanyadors del concurs comptem amb el suport i la difusió de l'organització per a la projecció i divulgació de les obres.