Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Departament d'Agricultura atorga ajuts per un import de 6,55 MEUR del FEADER a projectes d'instal·lació de joves a l'activitat agrària de la convocatòria 2020

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya dóna suport als joves emprenedors catalans que en la convocatòria 2020 van sol·licitar l’ajut per a instal·lar-se en una explotació agrària.

FOTO: DARP.
FOTO: DARP

Així, d’acord amb el pressupost plurianual, s’ha resolt favorablement un total de 232 expedients d’ajuts per un import total de més de 6,5 milions d’euros en forma de subvenció directa. Aquests ajuts s’emmarquen dins del Programa de Desenvolupament Rural PDR.cat2020, amb el cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). 

Com preveu la normativa, s’ha prioritzat aquest ajut per davant de la resta d’ajuts del Contracte Global d’Explotació, i s’ha resolt favorablement la totalitat dels projectes sol·licitats que compleixen amb els requisits de la convocatòria. L’objectiu dels ajuts és incentivar el desenvolupament de les funcions productives, econòmiques, mediambientals i socials de l'agricultura.

FONT: DARP