Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Departament d'Agricultura convoca els Premis PITA i Ruralapps 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha presentat la XX edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària i la VIII edició del Premi Ruralapps.

Premis PITA.
Premis PITA

El DARP vol reconèixer i distingir amb el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar-ne la competitivitat i la sostenibilitat. El premi consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria, i una al/la jove emprenedor/a. En aquest sentit, s'atorgarà 6.000 euros a cadascun dels guanyadors i 2.000 euros a cadascun dels finalistes. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 15 d’abril.

A través del Premi Ruralapps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari i rural, i alhora distingir les empreses que hagin desenvolupat les millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agroalimentari i del medi rural. S’estableixen dues modalitats de participació: Ruralapps-Professional per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agroalimentari, forestal i pesquer, i Ruralapps-Ciutadania per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i que facilitin l'accés a la informació sobre l'àmbit agrari, alimentari i/o rural. Cada categoria preveu un primer premi de 3.000 euros. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 15 d’abril.

FONT: DARP