Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El grup GAL polonès “Warminski Zakatek” visita el Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia

El grup GAL polonès “Warminski Zakatek” visita el Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia.

El grup GAL Warminski Zakatek està situat al nord de Polònia, a la regió dels mil llacs, i està especialitzat en temes d’emprenedoria, dinamització cultural local, així com en la promoció de “Pobles temàtics”, un projecte que busca la promoció econòmica d’una zona rural a partir de la diversificació d’activitats relacionades amb un tema en comú concret, per exemple el patrimoni, les plantes aromàtiques, etc.

Per tal d’establir possibles col·laboracions, i tenint en compte les similituds en les línies de treball d’ambdós grups, el Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia s'ha reunit amb representants del grup polonès a la seu de Concactiva. Una trobada en la que la delegació polonesa ha pogut visitar les instal·lacions del nou "Viver d’Empreses Agroalimentàries" de Montblanc , així com el "Viver de Celleristes" de Barberà de la Conca. 
Durant l'estada, també ha tingut lloc una visita guiada a l
a població de Montblanc que, en plena setmana medieval, és un exemple de com el patrimoni arquitectònic i històric d'una població pot donar lloc a múltiples activitats turístiques i econòmiques.

ARCA també ha participat en la trobada, a partir de l’acompanyament durant les visites d’intercanvi i la presentació inicial.