Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El MAGRAMA edita un nou número de la revista "Desarrollo Rural y Sostenible"

En aquesta edició s'entrevista a Antonio Salort, representant a Espanya del "Programa Mundial d'Aliments de Nacions Unides (PMA)", organisme que també apareix a l'apartat Desenvolupament Sostenible en Imatges juntament amb fotografies de la "FAO" i l'"Institut Interamericà de Cooperació per a l'Agricultura (IICA)".

A la secció La Visió de ... destaca l'article del musicòleg, compositor i escriptor Carlos Blanco, fundador del Museu de la Música Ètnica de Barranda (Múrcia). D'altra banda, en el reportatge d'aquest mes es parla del projecte de cooperació Eureners3, impulsat pel grup Teder de Navarra, i del projecte pilot Cultivant Sinergies, del Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) de Menorca.

Les Bones Pràctiques d'aquest número estiuenc ens traslladen a la Mediterrània, a una "guia de senders" sota el mar realitzada per la Diputació d'Alacant. I a la secció de Territoris Sostenibles, Pedro Tomás Pi, director general d'Agricultura i Desenvolupament Rural del Govern de Canàries, ens explica l'experiència de desenvolupament rural associada al Parc Nacional del Teide a la localitat de Vilaflor (Tenerife).

Consulta la revista

FONT: MAGRAMA