Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El nou Espai de Coworking Cardona ja està llest per obrir les seves portes

El nou Espai de Coworking Cardona ja està llest per obrir les seves portes a l’antiga biblioteca, al carrer Major, en ple centre històric. Aquest divendres 24 de gener es farà una sessió adreçada a coworkers interessats (de 10.30h a 13h) i el pròxim dijous 30 de gener es farà una jornada de portes obertes perquè tots aquells cardonins que ho vulguin puguin visitar les noves instal·lacions (de 19.30 a 21 hores).

Es tracta d’un equipament que permetrà que professionals independents, emprenedors i petites i mitjanes empreses de diferents sectors puguin compartir un mateix espai de treball (tant físic com virtual) per desenvolupar tant els seus projectes professionals com nous projectes conjunts que puguin sorgir a través de l’intercanvi d’experiències.

Després d’aquestes dues sessions, és previst que el nou equipament municipal es posi en funcionament l’1 de març, tot i que durant el febrer les persones que hagin estat admeses ja podran passar-hi per conèixer l’espai i començar-se’l a fer seu. Per apuntar-s’hi, cal entrar una instància genèrica a l’Ajuntament de Cardona sol·licitant el servei. Hi ha 12 places disponibles. Els usuaris gaudiran de connexió a Internet de fibra òptica i dels subministraments bàsics. L’espai —que es podrà utilitzar com a domicili social, fiscal i/o comercial de l’empresa— compta també amb una sala de descans, una zona office, servei de neteja i alarma.

Existiran dos tipus de modalitats i tarifes: una per a usuaris residents o habituals i una altra per estudiants. Els usuaris residents tindran taula i cadira fixa 24 hores els 7 dies de la setmana i accés il·limitat a la sala de reunions, amb preferència davant dels estudiants. Durant el primer any, tindran una tarifa rebaixada de 40 euros mensuals, que ascendirà a 65 euros a partir del segon any.
Pel que fa a la modalitat d’estudiants, està pensada per joves en procés d’incorporació al món laboral que es trobin en el darrer any de la Universitat o d’un Cicle Formatiu, preparant el mòdul de síntesi o el treball de final de Grau, Postgrau, Màster o tesi doctoral. La diferència amb la modalitat d’usuari resident és que els estudiants tindran taula i cadira i accés a la sala de reunions segons la disponibilitat del moment. Per això, aquest tipus de places no podran superar les dues persones per anualitat. Per als estudiants, la tarifa serà sempre de 40 euros.

El projecte està impulsat per l’Ajuntament de Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona, amb la col·laboració de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.

Cartell
Inscripcions jornada coworkers - 24 de gener