Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Planter, l’oficina virtual que t’ajuda a incorporar-te al sector agroalimentari i rural

El Planter és un punt de trobada i d’informació per a totes les persones joves que cerquen recursos per a la incorporació agrària a Catalunya

El Planter, l’oficina virtual que t’ajuda a incorporar-te al sector agroalimentari i rural.
El Planter, l’oficina virtual que t’ajuda a incorporar-te al sector agroalimentari i rural

Des de fa just un any, el Planter és un punt de trobada i d’informació per a totes les persones joves que cerquen recursos per a la incorporació agrària a Catalunya, amb una atenció especial als qui no tenen experiència prèvia en el sector. En aquest espai pots trobar tota la informació que et cal, des d’ajuts i formació fins a experiències compartides, suport i assessorament.

Informació i serveis que desperten més interès

  • Els relacionats amb els ajuts: per a la primera instal·lació de joves agricultors/es; de millora a la competitivitat de les explotacions agràries; de mitigació del canvi climàtic en les explotacions agràries;  de diversificació agrària, i els ajuts agroambientals i d’agricultura i ramaderia ecològica.
  • Les orientacions i consideracions bàsiques que cal tenir en compte abans i durant el procés d’esdevenir pagès/a per a les persones joves que no tenen una experiència prèvia en el sector o que el seu origen no és agrari. 
  • El suport administratiu i legislatiu per realitzar tràmits i assessoraments a través de les Escoles Agràries, les oficines comarcals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, les entitats col·laboradores i la figura del dinamitzador de joves.

Més informació fent clic en aquest enllaç.