Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El president de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) assisteix a la Trobada d'alcaldes d'ECADERT

El president de la xarxa de Grups d'Acció de Catalunya (ARCA), Miquel Rovira, ha participat en la Trobada d'Alcaldes de territoris focals d'ECADERT que se celebra a la localitat hondurenya de San Pedro Sula, dins del programa de treball de la II Setmana de Desenvolupament Rural Territorial organitzada per l'Estratègia Centreamericana de Desenvolupament Rural Territorial.

Rovira hi ha assistit en qualitat de tinent-alcalde de l'Ajuntament de Ripoll, d'on és regidor d'Esports i cap de l'Àrea de Serveis a les Persones.

El president d'ARCA, que també és president del Consell Comarcal del Ripollès i del LEADER Ripollès Ges Bisaura, explicarà als participants les relacions entre els governs locals i els grups d'acció local. En la seva exposició, Miquel Rovira ha donat una visió del desenvolupament rural a Espanya i de l'enfocament LEADER. Així mateix, ha parlat sobre el partenariat dels grups d'acció local i, més concretament, de la participació dels governs locals ens els grups GAL.

Rovira ha exposat el cas pràctic de l'Associació per la Gestió del Programa LEADER Ripollès Ges Bisaura, que presideix.FONT: Red Española de Desarrollo Rural