Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Programa de Desenvolupament Rural 2014-2020 i els grups Leader, protagonistes del programa "Economia i empresa" de Catalunya Ràdio

Aquest dilluns dia 12 de maig, el programa de ràdio “Economia i empresa” de Catalunya Informació, ha dedicat part del seu espai a parlar del segon pilar de la Política Agrària Comuna- PAC, fent especial incidència en el Programa de Desenvolupament Rural 2014 -2020 i la metodologia Leader.

El programa, conduït per la periodista Nati Adell, ha comptat amb la participació del Sr. Jordi Sala, Director General  de Desenvolupament Rural del Departament d'Agricultura; i la Sra. Mireia Font, gerent del Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya; que han parlat de la repercussió de les polítiques de desenvolupament rural al territori, tot detallant alguns exemples de projectes impulsats a les zones rurals.  

"Economia i empresa" s'emet cada dilluns de 20 a 21 h del vespre, amb l'objectiu d'aprofundir i explicar de manera entenedora les notícies econòmiques nacionals i internacionals, tot buscant l'opinió dels protagonistes i  l'anàlisi de col·laboradors i experts en la matèria.

Economia i empresa”  - Catalunya Informació (12/5/2014)