Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El programa ‪‎Leader‬ i els grups ‪GAL‬, protagonistes del número especial de la revista "Desarrollo Rural y Sostenible"

En aquest especial "Desarrollo Rural y Sostenible" els GAL es converteixen en protagonistes de la revista, a més de trobar seccions on es fa balanç dels resultats obtinguts i s'analitza l'estat de la nova programació 2014-2020.

La publicació inclou una entrevista amb Paul Soto, responsable i gestor de la Unitat de Suport de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (ENRD). La secció "La Visió de..." compta amb la participació de Karolina Jasinski-Mühleck, de la Comissió Europea; i José Luis Peralta, com a representant estatal, que analitza el desenvolupament de la nova programació en els nostres territoris.
 
Una altra secció que també es duplica és "Perfils", que  compta amb la participació dels dos presidents de les organitzacions que agrupen els GAL estatals: la Red Estatal de Desarrollo Rural (REDER) i la Red Española de Desarrollo Rural (REDR).
 
Les seccions de "Reportatge", "Innovació", "Parlant Femení" i "Desenvolupament Sostenible en imatges", les protagonitzen els GAL i els seus projectes. La majoria s'han dut a terme durant l'última programació, i mostren l'evolució i èxits que s'han obtingut en diferents sectors com el turisme, el medi ambient, la ramaderia, la silvicultura, l'agricultura, les energies renovables, la gastronomia, el patrimoni cultural i artístic, i la integració social de dones, joves i persones amb discapacitat.

A nivell català, destaquem la participació dels grup GAL a través dels projectes Leader Castell d'Encús i Zoo del Pirineu, i els projectes de cooperació Odisseu i Energia i Forest.

Revista