Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El programa SOMPirineu per al Suport a l'Ocupació a Muntanya impulsa l'itinerari formatiu "SOMPirineu DidàcTIC"

L'itinerari formatiu SOMPirineu DidàcTIC és una de les vies de suport previstes en el Programa SOMPirineu.Un programa que dóna suport a iniciatives i empreses de l’Alt Pirineu i Aran vinculades a cinc sectors econòmics: turisme rural, ecoturisme, senderisme, productes locals agroalimentaris i productes artesans de manufactura, amb l'objectiu de reforçar la seva activitat econòmica, impulsar projectes conjunts i innovadors, i generar ocupació.

Aquest itinerari formatiu està adaptat a les necessitats dels professionals en actiu o desocupats interessats en aquests sectors, i està dividit en 5 blocs temàtics:
Bloc A. Crear i consolidar empreses a partir d’uns bons fonaments
Bloc B. Construir un projecte viable: el model d’empresa
Bloc C. Dissenyar productes i serveis atractius i innovadors
Bloc D. Comunicar per existir i per diferenciar-se
Bloc E. Vendre més i millor: la importància del màrqueting

Cada bloc temàtic inclou dues tipologies de formació (cursos i seminaris), a les que s’hi afegirà una trobada final de conclusions. En total s’han previst 5 cursos i 11 seminaris, que es podran cursar de manera independent.

Els cursos s’oferiran de manera presencial, si bé es repetiran tres vegades en diferents capitals de comarca per facilitar l'assistència. Els seminaris seran presencials, però també es podran seguir a distància a través del web www.sompirineu.cat, tant des de casa o la feina o bé assistint a alguna de les sales amb connexió habilitades des dels Consells Comarcal (consulteu les sales a www.sompirineu.cat).

Tant els cursos com els seminaris són gratuïts si bé les places són limitades. Els interessats es poden inscriure a les diferents opcions a través d’aquest formulari web fins al 25 de setembre.


Cartell

Tríptic