Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El projecte "GUSTUM" ofereix gratuïtament a 50 productors l'accés a "Google my Business"

Des de "GUSTUM", un projecte dels 11 grups Leader de Catalunya, oferim la possibilitat d'accedir a Google My Business amb la col·laboració de Nubulus Internet & Web Services
Per tal de seguir treballant per promocionar el producte agroalimentari local, artesà i de qualitat volem oferir aquest servei de forma gratuïta a 50 productors/es, ja que és un recurs molt interessant per donar-se a conèixer mitjançant la plataforma de Google.

Els REQUISITS per poder gaudir d'aquest servei són:

  • Persones autònomes productores i/o elaboradores de productes agroalimentaris.
  • Microempreses agroalimentàries.
  • Estar situat en territori rural català, definit pel DARP (consultar si es pertany a alguna de les zones acolorides d'aquest MAPA).

Els CRITERIS D’ADJUDICACIÓ seran els següents:

  • PRIORITZAREM l’ordre d’inscripció a través del formulari.
  • PRIORITZAREM les microempreses o persones autònomes que NO estiguin donades d’alta.

Recomanem que visualitzeu el següent VÍDEO, el qual explica breument què és i què comporta formar part de Google My Business.

Per inscriure's al servei, cal fer la inscripció a través del següent FORMULARIEl termini s'acabarà el dia 14 d'agost de 2020

Quan finalitzi aquest  termini d'inscripció, valorarem totes les peticions registrades i ens posarem en contacte amb tothom. El fet d'haver enviat la sol·licitud NO GARANTEIX l'accés al servei.

FONT: GUSTUM