Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El senderisme i la promoció digital d’experiències en turisme sostenible, eixos centrals a la jornada d’ecoturisme de la Vall de Lord

La Vall de Lord i el Solsonès presenten nombroses rutes de senderisme, així com diferents empreses d’activitats de turisme actiu que permeten endinsar-se al territori de forma sostenible i equilibrada. La manera com promocionar aquestes activitats, arribar al seu públic específic i els passos per generar una futura xarxa de camins i senders, són alguns dels aspectes que es volen explicar en aquesta segona sessió de les "Jornades d’Ecoturisme de la Vall de Lord".

La jornada estarà emmarcada per conferències sobre la promoció digital d’experiències en ecoturisme i sobre els inventaris de camins i senders. Per explicar-ho es comptarà amb les xerrades a càrrec del fundador de l’empresa de comunicació digital "Kiribatis", Daniel Gutiérrez, el col·laborador i editor dels blogs "Viajares" o "Catalunya amb nens", Daniel Ruiz, així com l’expert en l’estudi geogràfic de camins rurals i l’accés al medi, Xavier Campillo.
Aquesta sessió tindrà lloc el proper dijous, 14 de novembre, a partir de les 9:30 hores a l’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, i cal inscripció prèvia a través del portal web de la Vall de Lord.

Aquestes jornades, organitzades per l’Associació de Turisme de la Vall de Lord, el Consorci LEADER de la Catalunya Central i l’empresa Raiels, estan repartides en diverses sessions que ja van començar a finals d’octubre i que tindran continuïtat fins el proper mes de gener. En cada sessió es tractaran algunes temàtiques que tenen per objectiu explicar els diferents aspectes de l’ecoturisme als agents turístics del territori.

Programa

FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central