Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

El Turisme Eqüestre francès s'interessa per la Garrotxa

El Turisme Eqüestre francès s'interessa per la Garrotxa.

En la recerca de noves oportunitats de desenvolupament econòmic a la Garrotxa, l’associació ADRINOC que gestiona els ajuts Leader, ha signat un conveni de col·laboració amb el “Grup d’Acció Local Pays Saint Flour Haute Auvergne”, per promoure el turisme eqüestre.

L’Associació de turisme rural de Massalès (França), en un esforç per millorar la seva oferta, per promoure les habilitats dels seus estudiants i la pràctica dels professionals del sector eqüestre en la llengua catalana, desitja establir una prova “pilot” a la Garrotxa per afrontar i preparar els futurs professionals a la realitat dels negocis en un entorn europeu.

La cooperació en col.laboració amb Turisme Garrotxa, se centrarà en la preparació i implementació conjunta d’una ruta per promoure el turisme francès a la Garrotxa. Concretament s’iniciarà la cooperació aquest estiu, quan vindran un grup de professionals per crear la ruta per posteriorment oferir-la per fer els intercanvis als alumnes d’equitació, promovent així la Garrotxa al territori de l’Auvernia (França), territori volcànic, amb qui ja s’ha col·laborat per altres projectes de cooperació lligats als ajuts Leader.