El Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, exemple de bones pràctiques a la publicació "Desarrollo Rural y Sostenible"
El Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, exemple de bones pràctiques a la publicació "Desarrollo Rural y Sostenible", impulsada pel Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente.
El Viver de Celleristes és una iniciativa promoguda pel grup d'acció local Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia destinada a joves agricultors i enòlegs que vulguin desenvolupar un projecte empresarial d’una manera singular i minimitzant riscos. La construcció d’un celler implica una despesa elevada i el projecte del Viver facilita la consolidació de la idea empresarial per crear noves empreses elaboradores de vins de qualitat. Les instal·lacions compten amb tota la maquinària i espais necessaris per iniciar l’activitat empresarial enològica pròpia, a més, cada cellerista rep l’assessorament sobre compliments burocràtics per iniciar l’activitat empresarial, desenvolupar-la i finalment, consolidar-la amb un projecte propi.
Descarrega't la revista